Comm together brengt je bij de doelgroep!

Of het nu gaat om communicatieadvies, het schrijven van een pakkende tekst, interimwerkzaamheden
of projectmanagement. Communicatiebureau Comm together neemt zorgen uit handen en brengt jou
en je doelgroep bij elkaar.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. Uiteraard begint alles met een goed gesprek als basis voor het
oplossen van het vraagstuk.

Advies
Trainingen
Interim
Online strategie
Teksten
Projectmanagement‘Hoe bereik ik mijn doelgroep(en) zowel on- als offline? En hoe kan ik mijn boodschap met resultaat overbrengen?’ Herken je je in deze vragen? Of heb je een ander vraagstuk op marketing- en/of communicatiegebied? Ik adviseer je graag en geef on- en offline handvatten, zodat je in contact komt met jouw doelgroep. Naast communicatieadvies ook de uitvoering van de strategie laten verzorgen? Dat kan! Ik los het vraagstuk van a tot z op.
 
Training social media en contentplanning
Wil jij social media inzetten als marketingstrategie maar weet je niet hoe je dit op een effectieve manier kunt inzetten? Volg dan de training 'Social media en contentplanning' van Communicatiebureau Comm together. Tijdens deze training laat ik je zien op welke manieren je social media kunt op een effectieve manier kunt inzetten.

Training op maat
                                                                            Liever een training op maat gemaakt? Laat het weten!
                                    


Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op het gebied van marketing- en/of communicatie? Communicatiebureau Comm together helpt je voor korte of langere tijd uit de brand. Als allround interim communicatieadviseur/regisseur ben ik inzetbaar binnen alle portefeuilles op de afdeling.

 Online zichtbaar zijn is van wezenlijk belang om in contact te komen met je doelgroep. Communicatiebureau Comm together geeft advies op maat en handvatten voor de in te zetten online strategie voor jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat je op een gemakkelijke, maar effectieve manier de doelgroep(en) online kunt bereiken.
 Doelgroepen bereiken door middel van een heldere tekst in foutloos Nederlands. Dat kan best lastig zijn. Communicatiebureau Comm together schrijft, beoordeelt en redigeert diverse teksten. Van teksten voor magazines, nieuwsbrieven en drukwerk tot persberichten en websiteteksten. Bij deze laatste schrijf ik de teksten op basis van zoekwoorden, om de vindbaarheid van de website in zoekmachines te vergroten.
 
Een project, groot of klein, heeft de juiste begeleiding nodig om succesvol te slagen. Communicatiebureau Comm together heeft ruime ervaring in projectmanagement zowel bij het samenwerken binnen als bij het begeleiden van diverse projecten.
 

Wie ik ben

Mijn naam is Annelieke van der Most-Jacobs: enthousiast, creatief, gedreven en doe mijn werk met 
passie voor het communicatievak.

Regisseren van de communicatie
Sinds 2012 werk ik zelfstandig vanuit Communicatiebureau Comm together als communicatieadviseur.
Liever noem ik mijzelf communicatieregisseur, want aan een advies heb je meer als deze op passende
wijze wordt geregisseerd en uitgevoerd. Van a tot z, zodat een plan een succesvolle strategie wordt.

Ervaring
Sinds dat ik in 2010 ben afgestudeerd heb ik ruime ervaring mogen opdoen binnen het onderwijs met jongerencommunicatie. Een veelzijdige doelgroep, waarbij ik het elke keer weer als mijn uitdaging zie
om hen met een passende strategie en de juiste tone of voice te bereiken. Ook buiten de onderwijsbranche heb ik voor diverse vakgebieden klanten mogen helpen bij het regisseren van de communicatie, zodat zij zich konden verbinden aan hun doelgroepen.

Wat ik doe
Van een (online) communicatieadvies op maat en het schrijven van een pakkende tekst tot aan interim-
werkzaamheden, projectmanagement of trainingen. Ik help jou graag succesvol te communiceren met je doelgroep!

Genoeg over mij. Wie ben jij?Waarom Comm together

Nou hierom:

 
 

Ondersteuning zonder zorgen
Communicatiebureau Comm together heeft ruime ervaring in het samenwerken binnen en bij het begeleiden van diverse projecten.
 
No nonsens en doelgericht 
Als klant verwacht je dat het vraagstuk op een effectieve wijze wordt opgelost. Daarom no nonsens maar doelgericht advies, zodat je resultaat boekt!
 
Van a tot z
De gekozen strategie kan van a tot z worden uitgevoerd door de samenwerking met diverse professionals op het gebied van grafische vormgeving en webdesign.


 

Contact

Nieuwsgierig hoe Comm together jou kan helpen?
Neem contact op!

Comm together/Annelieke van der Most - Jacobs
Bierbrouwerweg 10
7721 KP Dalfsen

T +31 (0)6 55 820 127
E annelieke@commtogether.nl

KvK: 56077165
BTW: NL 001129431B18